Lidt for enhver smag...


Fiskeriet er og har altid været livsnerven i Thyborøn. Men Thyborøn er også meget mere end en fiskerby. Byen er omgivet af en helt fantastisk natur, og her finder du en af Danmarks bedste badestrande. Flere og flere butikker og spisesteder skyder op i byen, og gæster er mere end velkommen.

Her mellem himmel og hav findes et eldorado af gratis glæder for både børn og voksne. En tur til stranden, hvad enten det er sommer eller vinter, bringer altid lykke. Her er dage med god vind, hvor din egen drage kan stige til vejrs. Her kan samles smukke sten og snegle. Man kan bygge et fortryllende sandslot, og tage en dukkert i bølgen blå. Her er masser af frisk luft og gode muligheder for både fiske- og traveture. På havnen kan man om sommeren spise den dejligste fisk, og nyde den hyggelige stemning ved lystbådehavnen.

Er du morgenfrisk, bor vi kun en mågeklat fra fiskeauktionen, hvor det, på udvalgte dage i sommerperioden, er muligt at følge en rigtig auktion på fisk.

Byen og området har flere spændende seværdigheder. Blandt andet Jyllandsakvariet og Kystcentret, hvor man kan blive klog på fisk, sand og vand. Sneglehuset er også et besøg værd. Idet hele taget kommer vi gerne med gode idéer til, hvad der er værd at besøge her... Så bare spørg.

I fokus
01-01-2024
BikeWithUs
Vi havde sidste sommer besøg af en masse glade cykelturister fra BikeWithUS. Tak...
Booking
Seaside Hotel  |   Havnegade 20  |   7680  Thyborøn  |   9783 1244  |   info@seasidehotel.dk